termeni

Trimite-ne cu cel putin 24h inainte de momentul inchirierii cererea de inchiriere completata online cu urmatoarele informatii: produse dorite, durata, date de contact.

De asemena va fi nevoie pe langa copia dupa buletinul tau de cateva informatii de securitate (adresa site-ului sau blogului tau sau pagina de facebook sau orice element care sa garanteze pentru tine). Te rugam sa ne intelegi ca in cazul in care nu avem aceste informatii nu putem inchiria.

Iti confirmam disponibilitatea echipamentului sau obiectivului de inchiriat si fixam intalnirea (in Bucuresti).
La primirea obiectivelor de inchiriat vei semna un contract in dublu exemplar. Plata se face in momentul semnarii contractului.

 • Daca doresti rezervarea unui produs in avans, se poate. Trebuie doar sa ne scrii pe office@gfstudio.ro il vom rezerva pe perioada dorita. In cazul in care apar doritori pentru aceeasi perioada, iti vom cere confirmarea. Daca nu ne raspunzi in 24h la cererea de confirmare, consideram ca esti de acord cu anularea rezervarii.

 • In cazul deteriorarii produsului, clientul trebuie sa suporte costul repararii sau inlocuirii acestuia, precum si costul inchirierii pe perioada pana cand acesta devine din nou disponibil.
 • Ne rezervam dreptul de a refuza sa închiriem echipamente oricarei persoane fizice ori juridice, fara a fi obligati sa precizam motivul.
 • Daca obiectivul de inchiriat se murdareste, te rugam sa il predai asa. Riscul de zgariere fiind ridicat, preferam sa ne ocupam noi de curatarea obiectivelor.

Formular de contact

  Numele tau (necesar)

  Emailul tau (necesar)

  Subiect

  Mesajul tau

  captcha